Ако имаше – гара за двама
нейде там край заспалия град
Щях със теб да играя на дама
И да стана разбира се млад
Щях да гоня по релсите слънцето
Щях да тичам след всеки вагон
И забравил къде се намирам
щях да идвам при тебе на кон
Ако имаше – гара за двама
тук наблизо във Стария град
Щях разбира се там да остана
И да бъда завинаги млад
Щях да слушам как пеят вагоните
свойта песен във мекия здрач
И подгонил с децата балоните
щях да ходя със тебе на мач
Ако имаше – гара за двама
И разбира се малък площад
Ако всичко не беше измама
щях да върна стрелките назад
© Георги Ревов All rights reserved.