Sep 10, 2014, 3:21 PM  

Гавра с Освобождението 

  Poetry » Civilian
301 0 0

Излишни били Шипка и Освобождението,

според поредния недостоен учебник!

Туй е гавра с на България спасението!

Кой го е писал, кой е този изменник!?

 

 

 

 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??