10.09.2014 г., 15:21 ч.  

Гавра с Освобождението 

  Поезия » Гражданска
307 0 0

Излишни били Шипка и Освобождението,

според поредния недостоен учебник!

Туй е гавра с на България спасението!

Кой го е писал, кой е този изменник!?

 

 

 

 

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??