10 sept 2014, 15:21  

Гавра с Освобождението 

  Poesía » Civil
302 0 0

Излишни били Шипка и Освобождението,

според поредния недостоен учебник!

Туй е гавра с на България спасението!

Кой го е писал, кой е този изменник!?

 

 

 

 

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??