Сутрин рано горчиво кафе
пия сама и захарта ми горчи,
заради болното, ранено сърце
и всички разбити мечти.
Отпивам глътка по глътка
на терасата в хладната утрин,
липсва ми още твойта прегръдка,
а щастието ми вече е мъртво.
Сега кафето е мойта утеха,
сега със самотата го пия,
тайно още тая искрица надежда,
че отново ще те видя.
© Богдана Маринова All rights reserved.