22.09.2013 г., 21:00 ч.

Горчиво кафе 

  Поезия » Друга
619 0 3

Сутрин рано горчиво кафе

пия сама и захарта ми горчи,

заради болното, ранено сърце

и всички разбити мечти.

 

Отпивам глътка по глътка

на терасата в хладната утрин,

липсва ми още твойта прегръдка,

а щастието ми вече е мъртво.

 

Сега кафето е мойта утеха,

сега със самотата го пия,

тайно още тая искрица надежда,

че отново ще те видя.

© Богдана Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??