22 сент. 2013 г., 21:00

Горчиво кафе 

  Поэзия » Другая
620 0 3

Сутрин рано горчиво кафе

пия сама и захарта ми горчи,

заради болното, ранено сърце

и всички разбити мечти.

 

Отпивам глътка по глътка

на терасата в хладната утрин,

липсва ми още твойта прегръдка,

а щастието ми вече е мъртво.

 

Сега кафето е мойта утеха,

сега със самотата го пия,

тайно още тая искрица надежда,

че отново ще те видя.

© Богдана Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??