Oct 16, 2009, 10:45 AM

Градеж 

  Poetry » Other
460 0 0

 

 

Градът е мокър от дъжд,

- кални капки го покриват.

Градът трансформира изведнъж

нечистоплътието си в… коприва.

 

Болезнено опасно жури тя,

напомняйки на сетивата,

че той е за хора и любов,

а не преизподня на земята.

© Яни All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??