16.10.2009 г., 10:45 ч.

Градеж 

  Поезия » Друга
464 0 0

 

 

Градът е мокър от дъжд,

- кални капки го покриват.

Градът трансформира изведнъж

нечистоплътието си в… коприва.

 

Болезнено опасно жури тя,

напомняйки на сетивата,

че той е за хора и любов,

а не преизподня на земята.

© Яни Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??