Градът е мокър от дъжд,
- кални капки го покриват.
Градът трансформира изведнъж
нечистоплътието си в… коприва.
Болезнено опасно жури тя,
напомняйки на сетивата,
че той е за хора и любов,
а не преизподня на земята.
© Яни Todos los derechos reservados