Nov 26, 2008, 11:02 AM

Гръм 

  Poetry » Love
464 0 3

ГРЪМ


Светкавица в мрака потъна,
небето отворено зее.
Отдолу трева ни препъна,
поиска да легнем на нея.


В зениците искри проблясват,
замеряни с гръм - светлина!
И води ни пътека тясна -
незнайно във коя страна.


Устни страхливо се сливат,
отпили кипящата страст.
Притихнали. Тайно щастливи -
ние слушаме гръмотевичен глас.

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??