Jun 27, 2010, 9:48 PM

Хапещите букви в твойто име... 

  Poetry » Love
528 0 1

Ще те запомня!

Теб и всяка чезнеща въздишка...

Не ми припомняй!

Аз зная, че за тебе любовта отмина...

 

Ще те запомня!

Със погледа на златна колесница...

Мъж хубав със душа на стомна

и горестни мечти със силата на птица...

 

Ще те запомня!

С горчивата усмивка при раздяла...

Със спомените за сълзите ще се тровя

и капейки, ще се събирам в роклята си цяла...

 

Ще те запомня!

Сълзя и стèна: запомни ме!

Не вярвам някога да се отмия

от хапещите букви в твойто име!

 

© Симона Гълъбова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??