27.06.2010 г., 21:48 ч.

Хапещите букви в твойто име... 

  Поезия » Любовна
535 0 1

Ще те запомня!

Теб и всяка чезнеща въздишка...

Не ми припомняй!

Аз зная, че за тебе любовта отмина...

 

Ще те запомня!

Със погледа на златна колесница...

Мъж хубав със душа на стомна

и горестни мечти със силата на птица...

 

Ще те запомня!

С горчивата усмивка при раздяла...

Със спомените за сълзите ще се тровя

и капейки, ще се събирам в роклята си цяла...

 

Ще те запомня!

Сълзя и стèна: запомни ме!

Не вярвам някога да се отмия

от хапещите букви в твойто име!

 

© Симона Гълъбова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??