Ще те запомня!
Теб и всяка чезнеща въздишка...
Не ми припомняй!
Аз зная, че за тебе любовта отмина...
Ще те запомня!
Със погледа на златна колесница...
Мъж хубав със душа на стомна
и горестни мечти със силата на птица...
Ще те запомня!
С горчивата усмивка при раздяла...
Със спомените за сълзите ще се тровя
и капейки, ще се събирам в роклята си цяла...
Ще те запомня!
Сълзя и стèна: запомни ме!
Не вярвам някога да се отмия
от хапещите букви в твойто име!
© Симона Гълъбова Все права защищены