May 8, 2021, 12:04 AM

Иде Великден 

  Poetry » For kids
1228 1 3

Иде Великден 

 

Великденче цъфна
на росна поляна
камбана звънна 
Великден настана.

 

Козуначета топли
и яйца украсени
всеки подготвя 
за празника светли.

 

В ръце със свещичка
ще се помоля
здраве да има
за всички хора.

 

Марина Караманска

© Марина Караманска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??