8 мая 2021 г., 00:04

Иде Великден 

  Поэзия » Для детей
1306 1 3

Иде Великден 

 

Великденче цъфна
на росна поляна
камбана звънна 
Великден настана.

 

Козуначета топли
и яйца украсени
всеки подготвя 
за празника светли.

 

В ръце със свещичка
ще се помоля
здраве да има
за всички хора.

 

Марина Караманска

© Марина Караманска Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Всяко шарено яйце, има слънчево сърце »

15 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??