Feb 9, 2007, 9:43 AM

Илюзия 

  Poetry
731 0 1

Блъснах се във тъмната измама,

тухлите шептяха да мълча.

В процепа надигна светлината

хиляди прашинки по лъча.

 

Радвах се, че виждам нещо ярко,

бляскаво сред много мрак и страх.

Никак не очаквах да попречи

ситният невзрачен сивкав прах.

 

Кихнах...

Вече знам.

© Маргарита All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Този стих също е хубав. Наистина понякога нещата не са такива, каквито изглеждат...
Random works
: ??:??