Jul 27, 2017, 2:14 PM

Искаме просперитет! 

  Poetry » Phylosophy, Civilian
495 0 1

Колкото и мизерията да ни натъжава

има смисъл животът наш.

Не се стремим към слава,

а да живеем като в САЩ.

Нека родината се възроди,

но наготово няма рай.

Затуй, българино, се труди

и ще си щастлив - туй знай!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??