27 jul 2017, 14:14

Искаме просперитет! 

  Poesía » Filosófica, Civil
497 0 1

Колкото и мизерията да ни натъжава

има смисъл животът наш.

Не се стремим към слава,

а да живеем като в САЩ.

Нека родината се възроди,

но наготово няма рай.

Затуй, българино, се труди

и ще си щастлив - туй знай!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??