27.07.2017 г., 14:14 ч.

Искаме просперитет! 

  Поезия » Философска, Гражданска
496 0 1

Колкото и мизерията да ни натъжава

има смисъл животът наш.

Не се стремим към слава,

а да живеем като в САЩ.

Нека родината се възроди,

но наготово няма рай.

Затуй, българино, се труди

и ще си щастлив - туй знай!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??