Mar 31, 2012, 8:23 PM  

Изгрев 

  Poetry » Love
416 0 0

Слънцето изгрява, настъпва зрак.

Птички пеят весело в простора.

Губят сила в мене тревога и мрак.

От радост не усещам болка, умора. 

 

В сиянието на две хубави очи

се лекуват раните душевни.

Унесен в светлите си мечти,

копнея за твоите лъчи вълшебни.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??