31.03.2012 г., 20:23 ч.  

Изгрев 

  Поезия » Любовна
415 0 0

Слънцето изгрява, настъпва зрак.

Птички пеят весело в простора.

Губят сила в мене тревога и мрак.

От радост не усещам болка, умора. 

 

В сиянието на две хубави очи

се лекуват раните душевни.

Унесен в светлите си мечти,

копнея за твоите лъчи вълшебни.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??