31 mar 2012, 20:23  

Изгрев 

  Poesía » De amor
400 0 0

Слънцето изгрява, настъпва зрак.

Птички пеят весело в простора.

Губят сила в мене тревога и мрак.

От радост не усещам болка, умора. 

 

В сиянието на две хубави очи

се лекуват раните душевни.

Унесен в светлите си мечти,

копнея за твоите лъчи вълшебни.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??