Aug 8, 2018, 2:30 PM

Изстреляно 

  Poetry » Other
205 1 3

Издигнахме стени пред своите мечти.
Погубихме от страх живота хубав.
Затваряме очи. Дори и да боли –
разбивам се на прах. Дали съм глупав?

Останаха тела, изцапани със грях.
Сред празни коридори се разливат.
Брутален е света! Дали ще покоря
живота, или тъжен ще си ида?

© Димитър Драганов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??