8.08.2018 г., 14:30 ч.

Изстреляно 

  Поезия » Друга
220 1 3

Издигнахме стени пред своите мечти.
Погубихме от страх живота хубав.
Затваряме очи. Дори и да боли –
разбивам се на прах. Дали съм глупав?

Останаха тела, изцапани със грях.
Сред празни коридори се разливат.
Брутален е света! Дали ще покоря
живота, или тъжен ще си ида?

© Димитър Драганов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??