8 авг. 2018 г., 14:30

Изстреляно 

  Поэзия » Другая
219 1 3

Издигнахме стени пред своите мечти.
Погубихме от страх живота хубав.
Затваряме очи. Дори и да боли –
разбивам се на прах. Дали съм глупав?

Останаха тела, изцапани със грях.
Сред празни коридори се разливат.
Брутален е света! Дали ще покоря
живота, или тъжен ще си ида?

© Димитър Драганов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??