Mar 21, 2007, 11:26 AM

Изваяна любов... 

  Poetry
570 0 0

Изваяна любов...

 

Аз малка бях, когато с теб се запознах,

аз малка бях, но любовта със тебе познах,

с ръце ти сърцето ми извая

и там остави следи, от твойте очи...

Извая устните, който те целуват,

извая ти и любовта...

И минават дните и нощите горещи,

а сърцето ми все тъй силно за тебе тупти

и таз изваяна лябов не ще я никой заличи...

© Жулиета Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??