21 мар. 2007 г., 11:26

Изваяна любов... 

  Поэзия
569 0 0

Изваяна любов...

 

Аз малка бях, когато с теб се запознах,

аз малка бях, но любовта със тебе познах,

с ръце ти сърцето ми извая

и там остави следи, от твойте очи...

Извая устните, който те целуват,

извая ти и любовта...

И минават дните и нощите горещи,

а сърцето ми все тъй силно за тебе тупти

и таз изваяна лябов не ще я никой заличи...

© Жулиета Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??