Изваяна любов...
Аз малка бях, когато с теб се запознах,
аз малка бях, но любовта със тебе познах,
с ръце ти сърцето ми извая
и там остави следи, от твойте очи...
Извая устните, който те целуват,
извая ти и любовта...
И минават дните и нощите горещи,
а сърцето ми все тъй силно за тебе тупти
и таз изваяна лябов не ще я никой заличи...
© Жулиета Стоянова Всички права запазени