Aug 9, 2020, 9:19 AM

Жена 

  Poetry » Love, Phylosophy
773 0 3

Косите са оръжието на всяка жена,

С тях тя омагьосва или слага преграда,

А ако е тъжна тогава сама –

крие се зад тях и плаче, и страда.

 

А когато кичур отмести 

и в очите ѝ видиш пак светлина,

значи всички тъги са отнесени, 

и пак е щастлива жена.

© Росен Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??