9 авг. 2020 г., 09:19

Жена 

  Поэзия » Любовная, Философская
774 0 3

Косите са оръжието на всяка жена,

С тях тя омагьосва или слага преграда,

А ако е тъжна тогава сама –

крие се зад тях и плаче, и страда.

 

А когато кичур отмести 

и в очите ѝ видиш пак светлина,

значи всички тъги са отнесени, 

и пак е щастлива жена.

© Росен Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??