Sep 12, 2009, 8:51 PM

Жена 

  Poetry
679 0 3

Защо изпитвам толкова много смесени чувства?
Ту съм щастлива, ту пък не съм.

В един момент съм доволна, а в друг вече не съм.

В трети съм ядосана, в четвърти тъжа,

в пети се смея, в шести крещя,

и всичко това...

защото съм просто жена!

© Селфи All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??