12.09.2009 г., 20:51 ч.

Жена 

  Поезия
691 0 3

Защо изпитвам толкова много смесени чувства?
Ту съм щастлива, ту пък не съм.

В един момент съм доволна, а в друг вече не съм.

В трети съм ядосана, в четвърти тъжа,

в пети се смея, в шести крещя,

и всичко това...

защото съм просто жена!

© Селфи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??