Защо изпитвам толкова много смесени чувства?
Ту съм щастлива, ту пък не съм.
В един момент съм доволна, а в друг вече не съм.
В трети съм ядосана, в четвърти тъжа,
в пети се смея, в шести крещя,
и всичко това...
защото съм просто жена!
© Селфи Все права защищены
Такива сме си, и по-добре, че ни има, кой щеше да вгорчава тогава живота на мъжете?!