Mar 2, 2011, 8:52 PM

Жестокост 

  Poetry
496 0 1

                ЖЕСТОКОСТ

 

Насън при мен жени бездомни идват за късмет.

Страхливо покрив и сигурност намират.

От моите сънища, от бяла завист съм обзет,

А денем плача. Жени...  по тротоарите умират!

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??