2.03.2011 г., 20:52 ч.

Жестокост 

  Поезия
497 0 1

                ЖЕСТОКОСТ

 

Насън при мен жени бездомни идват за късмет.

Страхливо покрив и сигурност намират.

От моите сънища, от бяла завист съм обзет,

А денем плача. Жени...  по тротоарите умират!

© Мимо Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??