2 mar 2011, 20:52

Жестокост 

  Poesía
502 0 1

                ЖЕСТОКОСТ

 

Насън при мен жени бездомни идват за късмет.

Страхливо покрив и сигурност намират.

От моите сънища, от бяла завист съм обзет,

А денем плача. Жени...  по тротоарите умират!

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??