Dec 28, 2009, 11:28 AM

Житейска белота 

  Poetry » Humour
592 0 0

 

 

Бели лица, бели ръце

и устни начервени добре,

бели дрехи, черна сцена -

хора странно променени

и движещи се по незнайни схеми.

Представлението свършва,

публиката не разбра, но

всъщност, що за публика е тя?

© Яни All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??