28.12.2009 г., 11:28 ч.

Житейска белота 

  Поезия » Хумористична
595 0 0

 

 

Бели лица, бели ръце

и устни начервени добре,

бели дрехи, черна сцена -

хора странно променени

и движещи се по незнайни схеми.

Представлението свършва,

публиката не разбра, но

всъщност, що за публика е тя?

© Яни Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??