28 dic 2009, 11:28

Житейска белота 

  Poesía » De humor
594 0 0

 

 

Бели лица, бели ръце

и устни начервени добре,

бели дрехи, черна сцена -

хора странно променени

и движещи се по незнайни схеми.

Представлението свършва,

публиката не разбра, но

всъщност, що за публика е тя?

© Яни Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??