Jun 7, 2009, 12:38 PM

Живот?! 

  Poetry
452 0 1

 

Късам лист по лист

книгата на живота си.

Чета глава след глава

за сълзите и радостите си.

 

Аз съм отворена книга,

а ти нейният редактор.

Аз съм народ покорен,

а ти страшен диктатор.

 

Едва ли има точно сравнение,

показващо нашите отношения.

При нас и болката е удовлетворение,

за това просто няма съмнения.

© Лекса Джорджис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??