7 июн. 2009 г., 12:38

Живот?! 

  Поэзия
453 0 1

 

Късам лист по лист

книгата на живота си.

Чета глава след глава

за сълзите и радостите си.

 

Аз съм отворена книга,

а ти нейният редактор.

Аз съм народ покорен,

а ти страшен диктатор.

 

Едва ли има точно сравнение,

показващо нашите отношения.

При нас и болката е удовлетворение,

за това просто няма съмнения.

© Лекса Джорджис Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??