Oct 16, 2011, 9:01 PM

Животовалеж по прогноза 

  Poetry » Love
669 0 9

Над Тракия пълзят мъгли,
а лятото с пернатите отпраши.
Ела, ела ме прегърни -
сезонът, дето идва, не е страшен.

По нивите ни къшеят узря.
Асмите в бъчви се изляха.
Над угарите, скъпи, побеля.
А по прогноза дъждовете спряха.

Но равното сега мълчи,

по-остро и от орлов нокът.

Ела. Широко отвори очи -
над Тракия вали животът.

 

 

13.10.2011*

© Юлия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??