Aug 22, 2010, 4:39 PM

Как 

  Poetry » Love
498 0 0

Как искаш да се върна,

как искаш отново да те прегърна,

как искаш да го направя,

като моето сърце твоето оставя!

Знам, че ти тежи

и сърцето ти кърви

от болка голяма,

че вече не сме двама.

Разбери, това беше краят!

Може и аз да ридая,

но ти сам стори това

 и няма как да ти простя!

© Бла All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??