22.08.2010 г., 16:39 ч.

Как 

  Поезия » Любовна
497 0 0

Как искаш да се върна,

как искаш отново да те прегърна,

как искаш да го направя,

като моето сърце твоето оставя!

Знам, че ти тежи

и сърцето ти кърви

от болка голяма,

че вече не сме двама.

Разбери, това беше краят!

Може и аз да ридая,

но ти сам стори това

 и няма как да ти простя!

© Бла Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??