Как искаш да се върна,
как искаш отново да те прегърна,
как искаш да го направя,
като моето сърце твоето оставя!
Знам, че ти тежи
и сърцето ти кърви
от болка голяма,
че вече не сме двама.
Разбери, това беше краят!
Може и аз да ридая,
но ти сам стори това
и няма как да ти простя!
© Бла Todos los derechos reservados