Jun 25, 2009, 1:58 PM

Капан 

  Poetry
372 0 2

                 КАПАН

 

Оглеждам се в счупеното огледало.

Светът в него на сто е разпилян.

През прозореца наднича слънцето изгряло.

Във огледалото съблече се без свян.

 

Разпиляват се лъчите в светли листи.

Слънца заиграват по стария таван.

В ъгъла се крият паяците антихристи.

Там гърчи се мухата, хваната в капан.

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??