Jul 3, 2009, 12:44 AM

Картина на радостта 

  Poetry » Other
399 0 0

 

Балони цветни. Деца щастливи.

Искрящо червен нос.

Усмивка, нарисувана с пастели.

Смях на буци. Искреност.


 

Мечти големи. Усмивки силни.

Ужасно смешен танц.

Сълзи от смях, неподправени.

Сълзи и смях в баланс.

 

 

 

 

 

по предложение на  wind2008 (Владимир )

© Сюзън Смърт All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??