3 июл. 2009 г., 00:44

Картина на радостта 

  Поэзия » Другая
400 0 0

 

Балони цветни. Деца щастливи.

Искрящо червен нос.

Усмивка, нарисувана с пастели.

Смях на буци. Искреност.


 

Мечти големи. Усмивки силни.

Ужасно смешен танц.

Сълзи от смях, неподправени.

Сълзи и смях в баланс.

 

 

 

 

 

по предложение на  wind2008 (Владимир )

© Сюзън Смърт Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??