Балони цветни. Деца щастливи.
Искрящо червен нос.
Усмивка, нарисувана с пастели.
Смях на буци. Искреност.
Мечти големи. Усмивки силни.
Ужасно смешен танц.
Сълзи от смях, неподправени.
Сълзи и смях в баланс.
по предложение на wind2008 (Владимир )
© Сюзън Смърт Всички права запазени